tiistai 17. toukokuuta 2016

To DO - listan päivitys

Rupesin selaamaan äskenttäin vanhoja postauksia ja mietin että olenko edes meidän kutsuista mitään postannut, enpä ole !
TO DO - listan tsekanneena sain yliviivata sieltä onnekseni yllättävän monta asiaa mistä en ole harmikseni ehtiny postaamaan mitään joten tässä tulee nyt lyhykäisyydessään kaikista:

Hääkakku ja kakkukoriste
Tilasin kakkukoristeen Aliexpressistä (tai Etsystä?) edullisesti. Olisin halunnut alunperin jonkun minifiguurin naisesta ja miehestä - oikein perinteiseen tyyliin mutta totesin että ne olivat kaikki niin hirvittävän näköisiä niin tykästyin mustiin sabluuna koristeisiin ja Disney fanina se on Prinsessa aiheinen "Happily ever after" <3
Hääkakun meille tekee tuttava. Koemaistiaiset on kuulemma tulossa, aika ihanaa !! <3 Emme halua varmasti kermakakkua mutta joku raikas kakku voisi olla meidän näköinen !Alkoholisuunnitelmat
Nämä tuli tehtyä ihan alkuviikosta kun A ilmoitti lähtevänsä poikien kanssa Tallinnaan hakureissulle. Vielä on epäselvyyttä että mitä makuja mitäkin otetaan ja mitä viiniä jne mutta määrät rupeaa olemaan selkeät.

Floristi
Ajoin syksyllä ja kevät talvella usein erään Hämeenlinnalaisen floristi liikkeen ohi, joka oli mielettömän symppis ja herttainen ja sisällä selkeästi yksityisyrittäjä nainen. Pyysin tarjouksen "KukkaAiheesta" ja sovimme että hän tekee hääkukkamme.
Floristilta tilataan vieheet, kaasojen kimput, morsiuskimppu ja yksi extra juttu myös - mitä en vielä paljasta :) Loput kukat on vielä suunnitelman alla, ehkä kysyn häneltä vielä morsiusharsosta lisäksi tarjousta kun sitä olisi suunnitelma laittaa pöytäkoristeisiin ja näillä näkymin Tallinnasta emme löytäneen niin edullista että siinä olisi niin hurja ero että kannattaa jättää viimetippaan. Luonnosta keräämme muut koristelukukat, mm. horsmat taitavat kukkia siihen aikaan !

Koemeikki
Tästä asiasta sain oikein stressin aiheen mutta onneksi menin pari vko sitten käymään Tiina Lambergilla joka loihti minusta todella kauniin morsiamen meikin avulla. Sellainen olo että vaikka oli meikkiä päällä niin tunsin itseni kotoisaksi ja itsekseni. Hänelle varasin jo hääaamu meikinkin ja voin lämpimästi suositella kyllä jokaiselle !  Haluaisin tästäkin kovasti julkaista kuvaa mutta pidetään minun häälooki vielä kaikilta pimennoksessa! Jännää <3

Esteettömyystodistus
3kk ennen vihkimistä voi hakea esteettömyystodistuksen. Ajattelin että se on hurjan kauan aikaisemmin mutta eihän se tosiaan ole kun kesälläkin siellä toimistoissa voi olla vähän ruuhkaa koska emme varmaan ole ainoita jotka menee kesällä naimisiin.
Tämän teimme viikko sitten ja nyt odotetaan että maistraatista voi nämä paperit/paperin hakea ja sitten luovuttaa papille.


Listaa selatessani huomasin myös että moni asia on hoitunut jo aikaisemmin mutta olen selkeästi lista aikataulusta jäljessä joten pitää vähän ruveta tsemppaamaan ja hoitaa vaikka yksi asia viikossa niin ei tule kiire  tai ettei kaikki kasaannu viimeiselle kuukaudelle ja sitten turhaa jännittää että tuleeko valot, koristeet ym ajallaan jos ne pitää vaikka tilata..ja ettei myöskään käy niin että en sitten muuta teekään kuin hoida hää asioita! Toki ei hullumpi ajatus mutta halua myös töitäni tehdä :D <3

<3: Silvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti