tiistai 17. toukokuuta 2016

Ai niin, ne häät ?!

Enisnnäkin kiitos "Kadoa" kun kommentoit eilen illalla viimeisintä päivitystä! On pyörinyt pari vko päässä että pitäisi taas päästä hääkirjoitteluun vauhtiin ja sinun kommenntisi oli piste i:n päälle ja ihanaa että joku lukee ja odottaa kirjoituksia! 

Koko kevät on mennyt hujauksessa ja pääsääntöisesti fokus on ollut töiden teossa. Häät ovat pyörineen takaraivossa koko ajan kuitenkin. Muutamat kerrat kuukaudessa enemmän niihin keskittyneenä kun olen Tallinnassa käynyt kokeilemassa tulevaa mekkoani. Mekko prosessista kirjoitan ihan oman kirjoituksensa tässä parin vkon sisään - kahden päivän päästä mekon haenkin kotiin!! <3 Oi kuinka ihanaa ja jännää! 
Enää vajaa 3kk häihin, ja nyt rupeaa tulemaan sellainen olo että aikasemmin ajatteli että pitää vähän hillitä itseään kun on vielä niin paljon aikaa mutta nyt ehkä juuri toisinpäin - pitäisikö oikeasti ruveta toimimaan kun se päivähän tulee jo kohta ? 


Paljonhan näissä häissä on järjestelmistä mutta organisoinnin rakastajalle se on vain hyvä juttu! Itselleni haasteellisin asia on jakaa vastuuta ja tehtäviä koska olen luonteeltani "minä itse" ja "ei tartte auttaa" - mentaliteetin omaava. Ihanasti kaasot ovat jo kyselleet että koska askarrellaan ja koska tehdään mitäkin. Kiitos heille siitä että muistuttavat minua että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin/kaksin. 
Viimeisin asia mitä häiden eteen on konkreettisesti tehty, oli äitienpäivänä käynti juhlapaikalla.
Juhlapaikaksi meille osoittautui sopivan etäisyyden, hinnan ja maalaisuuden vuoksi Hauhon Kivitupa.
Kun pääsimme tilaan niin alakerran tilat muistin oikein mutta yläkerran pienyys minut yllätti. En tiedä oliko viimekerran jälkeen tulleet nuo seipäät tuonne sivuille vai enkö vain muistanut niitä. 

Jokatapauksessa kahden tunnin mietiskelyn, pohdiskelun ja pöytien kääntämisen jälkeen pystyimme pysymään alkuperäisessä suunnitelmassa - saamme "lato häät" ! 
Otin kuvia itseäni varten mutta jaan ne myös teille. Kuten näkyy niin paljon koristelua vaatii, siihen olin jo varautunut koska lato on lato ja sehän se tunnelmaa tuokin. Yläkerran sisäänkäynti näkymä
Lava lähempää (Bändin paikka)
Yläkerran tila takaa 

Ulkotilat pihan puolella

Sisäänkäynnit ala-, ja yläkertaan

Alakerta panoramalla sisäänkäynniltä
Alakerta panoramalla takaa keittiön luota
Löytyi valmiit auto ja "sikarikyltti" miehille! Score!

 Karun ja kolkon oloista on varsinkin tuolla alakerrassa ja sille pitäisi löytää nyt joku käyttötarkoitus ja myös tapa miten koristella sitä, sillä siellä on kuitenkin vessat ja siellä ihmiset myös käyvät.
Onko teillä ideoita siihen, saa ehdottaa !?

Nuo Autot kyltit olivat ihana pieni lisälöytö - ei tarvitse erikseen noita ruveta väsäämään vaan toimivat hyvin tyyliimme mikä on kuitenkin hyvin rustiikkinen ! :)

Tällä hetkellä suunitelmat on saada yläkertaan n. 10 pitkää 8-9 hengen pöytää, niin että jää tilaa tanssimisellekin - katsotaan miten käy!
Samaan tilaan tulisi mahtua noutopöytä ym! Voi olla että jälkiruokabuffetti mahtuu yläkertaan ja voi olla että se täytyy rakentaa ulos - sinänsä ei huono idea tämäkään, kunhan ei sada !
Yläkertaan valoja ja kankaita, koristeita ja viirit ovat vielä harkinnan alla.
Ulos tuonne rakennuksen oikealle puolell nurmikolle aiomme rakentaa "photoboothin" tai "videoboothin" vanhan sohvan, ja istuimien kera. Niin että se on viihtyisä, kaunis ja pieni sisustuspilkku siellä pihalla.
Ulos tulee myös viski-sikari baari, paikka on vielä auki. Ehkä tuonne yläkerran rampin alle piiloon hämyisästi!

Ehkä parasta järjestelyssä, pienet somisteet joita tarvitaan paljon, siis paljon! Todellisuudessa tähän kohtaan täytyy/saa käyttää paljon aikaa ja pohdintaa ja vieraat eivät ehkä sitä edes tajua mutta tajuaisivat kyllä silloin jos näitä yksityiskohtia ei olisikaan. Pelkistetty on kaunista mutta MORE IS MORE ;) Ja mulle itselle yksityiskohdat on kaikki kaikessa, tunnelman kannalta ja myös (tämä on jopa "pinnallista", mutta totta..) kuvien kannalta mitkä jäävät meille ainaiseksi muistoksi meidän päivästä.

Onko muita yksityiskohtien fanittajia ?!

Photobooth/videobooth paikka ulos
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti