maanantai 11. tammikuuta 2016

The Dance

Valssi, tanssi, jammailu, hitaat, esitys, meidän herkkä hetki, foxi, perinteinen, moderni….

Hääparin ensimmäisestä tanssista tuntuu oleman monia eri vaihtehtoja ja versioita, aina kaksin tanssittavasta valssista super hyper tanssiesityksiin koko hääseurueen kera ja taikashowhun.
Youtube on pullollaan eri ideoita ja vaihtoehtoja mitä voisi harkita, silti palaan aina siihen alkuperäiseen.
Perinteiseen häävalssiin… <3


Se kaunis, keinuva, herkkä, romanttinen, kyyneleitä sopivasti vuodattava ja onnea täynnä oleva ällö romanttinen hetki kun kaikkien silmät pureutuvat hääpariin ja vasta avioituneilla on kaksi vaihtoehtoa:
1. Jännittää astuuko toisen varpaille ja tanssiiko kompuroiden ja väärin ja KAIKKI näkevät
2. Nauttia tilanteesta ja meidän hetkestä keinutellen ja luvalla ällöillen, ja kunnolla !

Näistä valitsen ehdottomasti nro 2. , ja tämän vuoksi toki omalla tavallani haluan varmistaa että tämä häävalssi on kaunis, keinuva ja huoleton.

Eli, menimme tanssikurssille! Viiden kerran tanssikurssi (2x valssi, vähän foxia ja tangoakin tulossa!) on buukattu ja ensimmäinen kerta käyty! Täytyy sanoa että kun peruskurssi oli kyseessä niin alkuun tuntui siltä että olikohan siltikään oikea kurssi mutta siitä kun perus laskemisesta 1-2-3, päästiin eteenpäin niin oli jo mukavempaa, ja suorastaa hauskaa !
Meidän kanssa oli mukana miehen bestman ja hänen avopuoliso. Mukavaa oli naureskella itsellee ja myös toisillemme. Meilläkään ei herran kanssa yhteisiä harrastuksia varsinaisesti ole ja pitkät työpäivät ja vauhdikas arki ei tuo yhteistä rauhallista 100% läsnäoloa siinä hetkessä aina missä ollaan. Tämä tanssikurssi tuntui nyt ensimmäisen kerran aivan mainiolta tavalta keskittyä myös toiseen, toki siinä lomassa että tanssimista harjoitellaan ja myös häävalssia ajatellaan.

Ei se tanssi satu turhaan rakkauden kieli kai olemaan.. ! Jos morsiamet saavat miehensä houkuteltua tanssikurssille, niin suosittelen lämpimästi !

Häävalssi oli selkeä valinta meille molemmille vaikka häätanssistakin puhuttiin. Spotify lauloi pitkään eri valssi biisien välillä. Tulimme tulokseen että suomalaiset häävalssit on loppupeleissä hyvin melankolisia ja halusimme meitä kuvaavan laulun myös samalla. Kaksi lempi valssia valikoitui:  Kaksi onnellista ja Maijan ja Jannen häävalssi, voiton vei kuitenkin tämä jälkimmäinen <3

Mitä häävalsseja, tansseja, esityksiä teille tulee tai olette suunnitelleet?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti