maanantai 14. syyskuuta 2015

Mirri, mirrit, mirrejä

Maalaisromanttisiin häihin kuuluu minusta tietynlaisen juhlavuuden lisäksi rentous mistä molemmat herran kanssa tykkäämme. Puhuimme joskus miesten pukeutumisesti ja myös bestmaneista ja kaikkien yhteenkuuluvuudesta - sointuvuudesta - värimaailmasta. 
En halua liikaa rajoittaa pukeutumista sillä jokaisella on ehdottomasti oltava mukavaa, tähän kuuluu myös omaan tyyliin pukeutuminen!  

A ei rakasta kravaatteja ja ei ne minustakaan ole mitenkään ehdoton. Törmäsin pinterestin maailmassa moniin mirri kuviin henkselien kera ja rakastuin! Tästä se idea lähti mutta jäi heti toteuttamatta ja hetki sitten kun bestmanit kyselivät ( hyvä pojat, oma-aloitteisuutta! ) että onko jotain mitä pitäisi tietää.. niin aihe palasi mieleeni! 

Harrastan kuoro laulantaa ja meillä on ollut kuoro pukujen uusinta hanke jossa herroillekin hommataan uusia osioita pukuun joka yhtenäistää sitten meidät. Heille valikoitui mirrit - ja tässä näitä "mirrejä" on metsästetty ja sattui niin hyvä vahinko että häihin tarvitsemme sulholle ja bestmaneille tummansiniset (kaasoilla mekot myös tummansiniset) mirrit ja kuoro mirrit löydettyämme totesin että juuri nämä haluan myös häihimme eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla ! 

Navy Blue Rusetti, ihana sävy!

Meinasi kuitenkin vähän hikoiluttaa kun Hämeenlinna Valiomiehestä mistä kävimme ystävän kanssa näitä kysymässä, niin vastattiin että kaupassa ei ole kuin se yksi ja että selvittävät miten käy, kun kaikki tällaiset mirri ja kravaatti tehtaat ovat koko heinäkuun lomalla eikä silloin saa niitä varmasti. 
Eli morsiamet tai juhlavieraat, jos olette tarkkoja ja haluatte tilata mirrinne, niin älkää odottako heinäkuuhun, silloin ei varmasti  onnistu ! Onni onnettomuudessa että meillä on vasta elokuun loppupuolella häät ja myös kuoroon tarvitaan ne vasta elokuun puolivälissä.. saamme ne elokuun alussa, ihan mahtavaa !  :) 
Erityistä plussaa näistä kyseisistä komeista mirreistä saa kotimaisuus! Tehdään kuulemma Turussa :) 

Parin vkon päästä on meidän ystävän häät ja rupeaa jännittämään heidän puolestaan sekä myös itsensä puolesta tulee "o-ou" -olo koska niin se aika vaan juoksee ja kohta on enää 1,5 kk häihin ja kohta kuukausi ja sitten se on jo oven takana ja vielä olisi tehtävää mutta en tiedä oikein aina että mitä sitä rupeaisi tekemään ! 

Hyvillä jännitys terkuilla; Silvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti