lauantai 12. syyskuuta 2015

ENSIMMÄINEN POSTAUS, toivottavasti ei viimeinen!

Tässä sitä innoissaan pyöritellään päässä millaiset kutsut sitä lähettää, milloin, kenelle, mites vieraslista, koristeet, juhlapaikka, ruoka, yöruoka, musiikki.. TO DO Lista.. ?
Niin paljon kaikkea kun haluaa järkätä elämänsä bileet ja unohtamattoman illan itselleen sekä läheisilleen ! Tämä on niin hauskaa, upeaa ja mielenkiintoista !

Nyt on minulle aika aloittaa hääblogin kirjoittaminen ihan jo itseni takia että pysyn suunnitelmissani kärryllä ja että voin ne kerätä yhteen paikkaan enkä joka lapun kulmaan, ja sitten niitä etsitään kissojen ja koirien kanssa (kuten ensimmäiselle vieraslistallemme kävi, vieläkään en tiedä missä se on ! :D ).

Tämä on minulle varmasti vuodatus paikka, ajatusten kokoamista, herralle mielirauhaa kun en ole hänen niskassaan koko ajan (ehkä..) ja mikä sen hienompaa jos samalla kun itse suunnittelee niin voi antaa muillekin ehkä ideoita tai ajatuksia häihin liittyen tai vain juhlien järjestämiseen.

En voi sanoa että olen pikkutytöstä asti unelmoinut häistä mutta olen pikkutytöstä asti tiennyt että haluan naimisiin koska se on minulle jo kristillisessäkin mielessä tärkeää solmia liitto Jumalan kasvojen edessä. Häitä olen kuitenkin AINA rakastanut ja omaan tietynlaisen lohduttoman romantikon sielun joka itkee ainakin yhden kyyneleen aina kun sattuu katsomaan mitä vain reality sarjoja missä on lapsia, pelastetaan joku tai mennään naimisiin, kositaan tai jotain muuta rakkaus lähtöistä tapahtuu.

Tämän vuoden lokakuussa meillä mieheni Antin kanssa tulee seurustelu aikaa täyteen kolme vuotta ja viime jouluna herra meni polvilleen ja kosi, eli kohta 1v. kihlapäiväkin! Nopeasti aika menee.. !
Meidän kihlat 24.12.2014
Ennen kosimista puhuimme jo pitkään naimisiin menosta ja kuinka herra saisi jo kosia, ja en valehtele että välillä olin varmasti todella raivostuttavakin "vihjeilläni" ja uhkailuilla että" kohta minä kosin jos sinä et". Antti perinteiden miehenä ei voinut tätä suvaita tietenkään ja itselläni oli se ajatus että haluankin että hän kosii mutta vähän nopeammin, vaikka olimmekin olleet vasta muutaman vuoden yhdessä, mutta mentaliteetti oli se, että kun ollaan yhdessä niin ollaan nyt sitten !
En missään vaiheessa halunnut saada tietää milloin Antti kosisi ja halusin että se tulisikin yllätyksenä ja sillä hetkellä kun pariksi kk koko homman " unohdin" ja jätin vähemmälle niin silloin se puskista tulikin!

Siitä lähtien on häitä ruvettu vähitellen suunnittelemaan..
Tammi-helmikuussa väittelimme vuodesta, ja päädyimme 2016. Kesällä päiväkin päätettiin; 20.8.2016!
Maalis-Huhtikuussa varasin valokuvaajan, ja papin. (Kirkko vasta marraskuussa)
Touko-Kesäkuussa varattiin alustavasti pitopalvelu.
Heinäkuussa varattiin juhlapaikka.

Nyt suunnittelut etenevät pikkuhiljaa ja itse kontrolli ihmisenä haluan järjestystä vähän että mitä ja millon pitääkään suunnitella ja näitä viikottain mietin niin tämä on oiva tapa "purkaa" ajatuksiani teille ja itselleni.

Tämä olkoon ensimmäinen postaukseni ja nautinnollista syksyn alkua kaikille ! Toivon että jaatte kommenteilla myös jatkossa ajatuksia ja omia idoita !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti