lauantai 6. elokuuta 2016

Häät lähestyy ja jännitys tiivistyy

Häihin on 2 vko aikaa ja tuntuu siltä kuin aika menisi pikakelauksella eteenpäin.
Viikko sittenhän oli vasta vielä 3 vko, nyt enää 2!

Hääunet ovat ruvenneet olemaan todellisia, yhtenä aamuna heräsin aamu viideltä ajatukseen että ainiin, roskikset pitää miettiä vielä! Ja kuka laittaa yöruoan esille, olenko pyytänyt nyt vielä ketään tekemään sitä tai tuota.
Delegoiminen on minulle ilmeisesti äärettömän hankala asia ja pitäisi osata vain pyytää hääporukalta että hei voitko hoitaa tämän, eikä vain vatkata sitä ympäri ämpäri !

Sain viime vkolla kehitettyä itselleni kunnon stressipiikin mikä ilmeisimmin laukaisi minulle pienen kuumeen ja röhän - onneksi nyt jo ! :)
Nyt kun tämä on selätetty niin sitten pitäisi saada asiat "CHECK" listalle.

Ensi viikolla

 • kirkkoharjoitukset 
 • käytännön asiat
 • kirkko musiikki
 • häämekon istuvuuden muokkaus (tämä erityisesti mietityttää kun monilta olen kuullut että viimeisellä viikolla vielä paino voikin laskea stressin ansiosta)
 • koristeluiden tarkastus
 • minun sormusten koon muutto
 • asiat mitä ei ole vielä hoidettu.. ? 

Nyt kun häitä on somessa joka ikinen lauantai ja niitä seuraa niin tulee sellainen olo että "ah ihanaa" ja "voi ei kohta meidän vuoro" - fiilikset vuorotellen. Vaikka meidänkin häitä on mietitty ja suunniteltu hiljalleen 1,5 vuotta? jo kohta niin kyllä se vain silti tulee hurjan nopeasti kohdalle ! 
Hääpäivä on varmasti elämäni yksi tärkeimmistä päivistä ihan sillä kun saan virallisesti paperilla ja virallisesti Jumalan silmien edessä toisen puolisokseni, joten tähän liittyy paljon herkkyyttä ja juhlaa. Samalla kuitenkin on myös ajatuksia, että tämähän on vain yksi päivä elämästä ja on ihan hullua kuinka paljon sen yhden päivän eteen nähdään vaivaa ja myös se kuinka paljon yhdelle päivälle voisi ladata odotuksia. 
Facebook hää ryhmissä on pyörinyt nyt keskusteluita "Mitä tekisit toisin?" , tämä on mielestäni hyvä sinänsä että saa vinkkejä todella siitä mitä kannattaa tai ei kannata tehdä mutta välillä pistän kädet silmien eteen kun jotkut ruotivat koko päivää kylmällä kädellä ja antavat negatiivisuuden viedä mukanaan. 
Jokaisen morsiamen ja sulhasen päivä tulee olemaan 110% varmasti upea ja tottakai on aina asioita mitä unohdetaan tai joku meni "pieleen" mutta se tekee päivästä juuri sen teidän päivän. Itse suorastaan odotan mm. meidän hääohjelmaa mistä en tiedä mitään, sillä se tekee minun päivästäni vieläkin täydellisemmän ja hauskemman! 

Yrittäkää morsiamet ja sulhot mennä päiväänne rennoin mielin vaikka kyseessä onkin vakava asia, avioliittoon astuminen - mutta puolisohan on (toivottavasti ) jo tuttu! <3 
En malta odottaa meidän päivää! Toivon että siitä tulee rento, pystyn olemaan läsnä koko päivän ja aamulla kun herään hääpäivään niin toivon että fiilis on "JES TÄNÄÄN ME MENNÄÄN NAIMISIIN JA MEILLÄ ON PARHAAT IHMISET YMPÄRILLÄ!" <3 

<3: Silvia

p.s. Kyllä mäkin varmasti hermoilen ja jännitän ! :D 


1 kommentti:

 1. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

  Hyvää alkusyksyä toivotellen,

  Love Me Do -häämessujen Hanna

  VastaaPoista