lauantai 26. joulukuuta 2015

Will you be my (brides)maid ?

Kun kosinta tuli vuosi sitten ja häitä ruvettiin suunnittelemaan, ei ollut epäselvää että ketkä tulevat kaasoikseni. Kuitenkin tästä onneksi puhuttiin vain pintapuolisesti, ja halusin virallisen kysymyksen esittää "lahja kosinnalla" , kun näitä ihania kuvia on pinterestkin pullollaan.
Tähän sopeutui sopivasti joululahja verukkeena boxi, mihin oli kätketty muutama pikku"lahja" tässä vaiheessa suunnittelua, sekä tekemäni paperikäärö jossa oli jos minkälaisia kuvia ja tekstejä, sekä virallinen kaasoksi kysyminen mihin tahdoin virallisen "TAHDON" -vastauksen. Jaan teille muutamat kuvat mutta tekstit olkoot yksityisiä ja vain valituille <3 :
 Pakettien sisältöä mietin jonkun tovin, mutta koska vielä on aikaa suunnitteluun, viini iltoihin ym lahjojaisiin, ja kiitos lahjoihin, niin tein paketeista "low budjet" paketit.
Kuitenkin niin että näistä näkisi että jotain on panostettu ja olisi jokin yhtenäinen idea kuten virallisesti häiden tyylin tiedottaminen jne.  Ja tykkään kaikista pienistä yksityiskohdista ja tiedän että kaasonikin niitä arvostavat!


Pakettien sisältöön tuli hiuslakka tuuliseen menoon, luomusiideri tuomaan rentoutta aivoihin ja vähän muistuttamaan myös maalaisromanttisesta meiningistä, suklaata tottakai, pari rakkaus tikkaria sekä paperikäärö tiedottamaan kaikesta tulevasta, sekä kysymään sen tärkeimmän kysymyksen, mihin todellisuudessa oli vain yksi vastaus!

Onko muilla kokemuksia näiden vastaanotosta? Oletteko kokeneet tarpeelliseksi ? Tai kaasot, olisiko tällainen mukava saada ?
Mieheni tottakai hyväntahtoisesti hymähteli hömpöttelylleni mutta hyväksyi tämän, vaikka ei halunnut bestmaneille tällaisia tehdä vaikka kuinka ehdotin! :D
Omat tulevat kaasoni vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä tästä pienestäkin lahjasta ja kaikilta sain myönteisen vastauksen ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti